Lessebo kommun byter postadress

Syntolkning: En tecknad bild med ett kuvert där Lessebo kommuns nya postadress står. Bakgrunden är ljust rosa och detaljerna i bilden mörkt röda.

Meddelande: Ny postadress för Lessebo kommun är
Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Det går redan nu bra att skicka brev med denna nya adress. Det gäller för den papperspost som skickas till Lessebo kommun. Den nya postadressen innehåller ingen postbox eller gatuadress utan ska endast skrivas som ovan.

Anledningen till bytet av adress är kommande förändringar i rutinerna hos Postnord. Besöksadresser, till exempel till kommunhuset eller andra kommunala verksamheter, byts inte ut på grund av att Lessebo kommun får ny postadress.

- I samband med att vi byter postadress kommer vi kommunicera vilka vägar man kan kontakta Lessebo kommun på, säger Olof Björkmarker som är kommunikations- och marknadschef. Leverantörer ska till exempel skicka elektroniska fakturor. Vi har också utvecklat e-tjänster för att öka servicen till invånare och företag.

Det tar tid att byta ut alla platser där en postadress finns. Tipsa gärna Lessebo kommun om du ser en felaktig postadress någonstans via denna e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Det går fortsatt att söka kontakt med Lessebo kommun via telefon och epost.

Senast uppdaterad: 21 oktober 2021
Publicerad: 21 oktober 2021 kl. 12.43

Kommunikation

  • Olof Björkmarker - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se